036 848 11 21

Art Rooijakkers boeken

Art Rooijakkers is bekend als deelnemer én presentator van Wie is de Mol?. Daarnaast werkte hij als verslaggever voor NOVA en was hij presentator van programma’s als Expeditie Robinson en De Zomer Draait Door.

Verslaggever
Rooijakkers begon als verslaggever bij NOVA en was daar de jongste verslaggever die er ooit werd aangenomen. Daarnaast werkte hij als eindredacteur voor programma’s als Het Blok, Grenzeloos Verliefd en Model in 1 Dag.

Als presentator was hij te zien in programma’s als Peking Express, Expeditie Robinson, Als de vrouw van huis is, Outback Jack, De Spaanse Droom en Return to Sender.

Wie is de Mol?
In 2011 deed Rooijakkers mee aan Wie is de Mol? en wist de editie van het populaire programma zelfs te winnen. Door zijn deelname kreeg hij een contract bij de AVRO en als het nieuwe gezicht van de omroep ging hij Lola zoekt Brood, Fort Boyard en Mag ik U Kussen presenteren. Daarnaast werd hij de nieuwe presentator van Wie is de Mol?.

Verder is hij tegenwoordig presentator van programma’s als Operatie Fit NL en Rooijakkers & Verster: Juridische Zaken.

Daarnaast is Art Rooijakkers te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator. Door zijn jarenlange ervaring als verslaggever weet hij de juiste vragen te stellen en houdt hij, op sympathieke wijze, de touwtjes strak in handen.

Wilt u Art Rooijakkers boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Art Rooijakkers boeken

Voor prijzen het inhuren van Art Rooijakkers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Art Rooijakkers, sprekersburo Art Rooijakkers, boekingen Art Rooijakkers, boekingskantoor Art Rooijakkers, prijs Art Rooijakkers, Art Rooijakkers boeken, Art Rooijakkers huren, Art Rooijakkers inhuren, Art Rooijakkers kosten