036 848 11 21

Arnon Barnes boeken

Arnon Barnes is een internationale spreker en trainer.

Zijn persoonlijk ontwikkelde mentoring en training programma’s helpen zowel de beginnende als de gevorderden ondernemer bij het opbouwen van waanzinnig succesvolle bedrijven en helpen hen succesvol te zijn in business zowel als in hun persoonlijk leven. Hij laat mensen groeien en transformeert levens!!

Arnon heeft het podium gedeeld met grote bekende als Jack Canfield, Robert Kiyosaki, Blair Singer, Nick Vujicic, Jordan Belford, Chris Gardner en Les Brown, om er een paar te noemen..
Arnon is bevoorrecht om persoonlijk te zijn getraind, gementord en het podium te hebben gedeeld met de enige Mr T. Harv Eker!

Arnon is één van zeven hoofdtrainers voor Harv zijn Millionaire Mind Intensive trainingen en afgelopen maart 2016 leiden hij deze zelf in Litouwen. Daarnaast zal hij in oktober 2016 spreken aan het MKB Ondernemers Congres in Utrecht!

Arnon specialiseer zich in:
o Entrepreneurship
o Business Development
o Wealth Creation
o Psychology of Success
o Personal Development

Wilt u Arnon Barnes boeken als dagvoorzitter, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Arnon Barnes boeken

Voor prijzen het inhuren van Arnon Barnes kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Arnon Barnes, sprekersburo Arnon Barnes, boekingen Arnon Barnes, boekingskantoor Arnon Barnes, prijs Arnon Barnes, Arnon Barnes boeken, Arnon Barnes huren, Arnon Barnes inhuren, Arnon Barnes kosten