036 848 11 21

Arnold Vanderlyde boeken

Bokser Arnold Vanderlyde wist maar liefst acht keer Nederlands kampioen te worden. Ook wist hij drie Europese titels te veroveren en hij won hij drie bronzen medailles op de Olympische Spelen. Na zijn sportloopbaan maakte hij een succesvolle overstap naar het bedrijfsleven. U kunt Arnold Vanderlyde inhuren als spreker of dagvoorzitter. In zijn lezingen legt hij uit dat succes maakbaar is.

Brons
Vanderlyde begon op vijftienjarige leeftijd met boksen. Het zwaargewicht haalde op de Olympische Spelen van 1984, 1988 en 1992 een bronzen medaille. Verder was hij acht keer de beste van Nederland en drie keer de beste van Europa.

In 1993 stopte Vanderlyde met boksen en richtte zijn eigen bedrijf op. Hiermee verzorgt hij workshops, lezingen en presentaties voor het bedrijfsleven. Zo begeleidt hij met zijn workshop Fighting for Success mensen naar succes. Daarbij verwijst het woord fighting niet alleen naar zijn bokscarrière, maar ook naar een aantal fundamentele waarden en karaktereigenschappen die nodig zijn om succesvol te zijn, namelijk fysieke staat, intelligentie, groeistrategie, humor, tolerantie, interesse en normen en waarden.

Vanderlyde is ervan overtuigd dat succes maakbaar is. In zijn lezingen en presentaties overtuigt Vanderlyde zijn luisteraars ervan dat het belangrijk is u niet uit het veld te laten slaan door tegenslagen.

Combinatie
De combinatie van een succesvolle sportloopbaan en een studie aan de Hogeschool voor Sportmanagement maakt Vanderlyde, samen met zijn jarenlange ervaring als trainer en coach, een zeer interessant spreker. Met zijn interactieve optredens weet hij iedereen van begin tot eind te boeien. Bovendien is de voormalig bokser in staat zijn lezingen aan te passen aan de doelstellingen van de opdrachtgever.

 

Wilt u Arnold Vanderlyde inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Arnold Vanderlyde boeken

Voor prijzen het inhuren van Arnold Vanderlyde kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Arnold Vanderlyde, sprekersburo Arnold Vanderlyde, boekingen Arnold Vanderlyde, boekingskantoor Arnold Vanderlyde, prijs Arnold Vanderlyde, Arnold Vanderlyde boeken, Arnold Vanderlyde huren, Arnold Vanderlyde inhuren, Arnold Vanderlyde kosten