036 848 11 21

Arnold Steenbeek boeken

Arnold Steenbeek is ondernemer, trainer, coach en auteur. Met meer dan twintig jaar ervaring in de verkoop van kapitaalgoederen aan toonaangevende bedrijven in heel Europa is hij de ideale spreker over Verkopen en Sales Management. U kunt Arnold Steenbeek boeken als spreker of dagvoorzitter bij Sprekersbureau.com.

Opleiding
Steenbeek volgde een HEAO CE-opleiding een haalde vervolgens zij NIMA C-diploma. Gedurende zijn loopbaan volgde hij bovendien tientallen cursussen, opleidingen en trainingen.

Als ondernemer droomt Steenbeek van zakendoen met het hart op de juiste plaats. In zijn filosofie leiden passie, liefde en daadwerkelijk contact met elkaar, tot oprechte samenwerking. Niet voor niets luidt zijn motto: happy people + healthy products = healthy profits + happy planet.

Auteur
Als auteur heeft Steenbeek diverse boeken op zijn naam staan. Zo schreef hij in 1999 het studieboek Sales Management. Een jaar later verscheen Sales Coaching.

In 2002 publiceerde hij vervolgens Hart Selling en in 2004 volgde het e-book De geschiedenis van verkoop. Als coproducent was hij bovendien betrokken bij de educatieve DVD The Winning Mood en in 2006 ontwikkelde hij de korte high-impactfilm Believe. Ook kwam in 2006 het boek Sales Management in de Praktijk uit. In 2012 verscheen de Engelse vertaling van Sales Management.

Als ondernemer is Steenbeek grensverleggend en een teamspeler. In zijn lezingen leert hij professionals te werken met liefde en gevoel. Wilt u Arnold Steenbeek boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Arnold Steenbeek boeken

Voor prijzen het inhuren van Arnold Steenbeek kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Arnold Steenbeek, sprekersburo Arnold Steenbeek, boekingen Arnold Steenbeek, boekingskantoor Arnold Steenbeek, prijs Arnold Steenbeek, Arnold Steenbeek boeken, Arnold Steenbeek huren, Arnold Steenbeek inhuren, Arnold Steenbeek kosten