036 848 11 21

Arko van Brakel boeken

Arko van Brakel inhuren of boeken

‘De grote innovatie- en ondernemersvraagstukken van morgen zijn niet oplosbaar met de denkmodellen van gisteren.’ Aldus ondernemer, innovator en inspirator Arko van Brakel. U kunt hem inhuren als adviseur, maar ook als spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw congres, seminar of event voor zakenrelaties. Geliefde thema’s: innovatie en ondernemerschap.

De veelzijdige ondernemerservaring van Arko van Brakel

De ervaring als vernieuwer en ondernemer van deze bevlogen spreker en dagvoorzitter is enorm. Hij was medeoprichter van de eerste commerciële Nederlandse internetprovider: Euronet Internet. Het bedrijf werd verkocht aan France Telecom en ging op in Wanadoo, terwijl Van Brakel alweer met zijn volgende bedrijf bezig was. Hij is de belichaming van de serial-entrepreneur.

De ondernemer kende successen, maar zag ook start-ups falen. Dat past bij zijn visie dat ondernemen inherent is aan lef en vallen en opstaan. Succesvolle bedrijven van spreker en presentator Van Brakel zijn onder meer REvents, Nieuwe Helden, Traffical.com, Y-people en Stadscafé den Koopman.

Arko van Brakel viert ook successen als auteur van boeken die gretig worden gelezen door ondernemers. Zijn eerste titel, Nieuwe Helden, verscheen in 2000. Hij schreef dit boek samen met Marcella Bremer. Later vernoemde hij zijn trainings- en adviesbureau naar deze eersteling. Andere succesvolle management boeken zijn Iedereen Ondernemer en Ondernemen met Lef, waarvan hij gasthoofdredacteur was.

Arko van Brakel inhuren voor uw event

Als rasondernemer, gedreven door innovatie, stimuleert Van Brakel zijn lees- en luisterpubliek tot ondernemerschap en het bewandelen van nieuwe wegen. Dat is één van de redenen waarom organisaties hem graag inhuren als spreker, presentator en dagvoorzitter. De grensverleggende ondernemer weet de bezoekers van uw event tot de laatste seconden te boeien.

De ondernemer, coach en inspirator schreef columns voor het Financieel Dagblad en liet geregeld van zich horen in BNR-radioprogramma’s als BNR in Business en Zakendoen Met. Sinds 2016 is hij als medeoprichter en Chief Inspiration Officer verbonden aan het Semco Style Institute, gespecialiseerd in vernieuwende trainings- en inspiratieprogramma’s. Daarnaast is Van Brakels agenda goed gevuld met optredens als spreker, presentator, dagvoorzitter en inspirator.

Contact leggen met Arko van Brakel

Wilt u deze veelzijdige ondernemer en vernieuwer in die rol boeken voor uw congres of business event? Voor een lezing over thema’s als marketing, internet, ondernemerschap, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, coaching en innovatie? Neem contact op met Sprekersbureau en wij informeren u over de mogelijkheden om Arko van Brakel te boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Arko van Brakel boeken

Voor prijzen het inhuren van Arko van Brakel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Arko van Brakel, sprekersburo Arko van Brakel, boekingen Arko van Brakel, boekingskantoor Arko van Brakel, prijs Arko van Brakel, Arko van Brakel boeken, Arko van Brakel huren, Arko van Brakel inhuren, Arko van Brakel kosten