036 848 11 21

Arjen Lubach boeken

Arjen Lubach inhuren of boeken

Sinds zijn grote doorbraak met Lubach op Zondag, uitgezonden door de VPRO, besluiten steeds meer bedrijven tot het inhuren van de populaire schrijver, programmamaker en presentator Arjan Lubach (1979) als spreker of dagvoorzitter voor events en bijeenkomsten. Zijn repertoire is breed; zijn talent veelzijdig. Lubach is spitsvondig en houdt ervan zijn publiek op een verkeerd been te zetten.

Presentator Arjen Lubach inhuren zorgt altijd voor reuring

Als presentator van zijn eigen satirische show zorgt Lubach altijd voor reuring. Zijn spraakmakende Trump-video, waarmee hij Nederland op een satirische wijze in Trump-stijl op de kaart zette, werd wereldwijd 41 miljoen keer bekeken en meer dan een miljoen keer gedeeld. In veel landen verscheen naar aanleiding van dit succes een eigen versie.

Arjen Lubach, geboren in Lutjebroek, voelde zich als kind een buitenstaander. Als typisch ‘binnenkind’ liet hij zijn fantasie en creativiteit al vroeg de vrije loop. Zijn loopbaan als presentator begon bij OOG, de lokale radiozender van de stad Groningen. Later presenteerde hij radioprogramma’s bij de NPS, de VARA en de VPRO. Op tv werkte hij mee aan Koefnoen en aan een satirische taalrubriek bij De Wereld Draait Door.

Spraakmakend was zijn internetsite Buro Menkema, altijd goed voor controversiële onderwerpen die de landelijke media haalden. Voor de NPS en BNN maakte hij het satirische tv-programma De Nieuwste Show. Samen met Janine Abbring schreef hij in 2001 een parodie op het bekende rapnummer Stan van Eminem. Het nummer heette Jelle en werd een Mega Top 100 hit.

Ook u kunt Arjen boeken als spreker/dagvoorzitter

De bekende tv-presentator schreef toneelstukken en filmscenario’s en stond zelf als cabaretier op de planken, onder meer bij theatergezelschap Op Sterk Water. Bekende films die hij schreef zijn: De Goudfazant en Midzomernacht. In 2006 publiceerde de presentator/spreker zijn eerste boek: Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend.

Andere succesvolle boeken van Lubach zijn: Bastaardsuiker en Magnus. Zijn thriller IV werd in 2013 genomineerd voor de Gouden Strop. Naast zijn veelzijdige loopbaan als schrijver, programmamaker en presentator, is Arjen beschikbaar als spreker en dagvoorzitter. Ook u kunt hem in die rol boeken voor uw congressen, events of bedrijfsbijeenkomsten.

Contact leggen met Arjen Lubach

Wilt u deze veelzijdige presentator en spreker inhuren? Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Arjen Lubach te boeken als dagvoorzitter of discussieleider? Neem contact op met Sprekersbureau voor meer informatie of om deze spreker rechtstreeks te boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Arjen Lubach boeken

Voor prijzen het inhuren van Arjen Lubach kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Arjen Lubach, sprekersburo Arjen Lubach, boekingen Arjen Lubach, boekingskantoor Arjen Lubach, prijs Arjen Lubach, Arjen Lubach boeken, Arjen Lubach huren, Arjen Lubach inhuren, Arjen Lubach kosten