036 848 11 21

Arie Boomsma boeken

Arie Boomsma is een presentator en auteur die verschillende televisieprogramma’s maakte over spraakmakende maatschappelijke onderwerpen, waarbij religie vaak een rol speelt. U kunt Arie Boomsma boeken als spreker en dagvoorzitter. Met zijn lezingen zet hij mensen graag aan het denken.

Dominee
Boomsma werd geboren in een domineesgezin. Op zijn zestiende vertrok hij in zijn eentje naar de Verenigde Staten om tijdens highschool te voetballen en basketballen. Na zeven maanden kreeg hij echter een blessure en keerde terug naar Nederland, waar hij zijn Havo afrondde. Vervolgens keerde hij terug naar de VS en ging een studie psychologie en communicatie volgen. Ook ging hij weer basketballen, maar de oude blessure maakte in 1996 definitief een einde aan deze loopbaan.

Al tijdens zijn studie begon hij met toneelspelen. Terug in Nederland ging hij zich op het acteren richtte en hij kreeg een rol in de Tandenborstelshow van Rolf  Wouters. Ook was hij te zien in reclames en had hij tal van gastrolletjes.

Vervolgens werd hij omroeper bij Yorin en daarna presentator van het programma Wannahaves. Samen met zijn vader schreef hij bovendien het boek De Bijbel – Wat vind jij?.

40 dagen zonder seks
Als presentator van de EO en KRO maakte hij de laatste jaren vele spraakmakende programma’s als 40 dagen zonder seks, Over de streep, Uit de kast en Hij is een Zij. In 2011 verscheen bovendien zijn debuutroman Relishow.

Wilt u Arie Boomsma inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Arie Boomsma boeken

Voor prijzen het inhuren van Arie Boomsma kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Arie Boomsma, sprekersburo Arie Boomsma, boekingen Arie Boomsma, boekingskantoor Arie Boomsma, prijs Arie Boomsma, Arie Boomsma boeken, Arie Boomsma huren, Arie Boomsma inhuren, Arie Boomsma kosten