036 848 11 21

Arend Jan Boekestijn boeken

Historicus en publicist Arend Jan Boekestijn was lid van de Tweede Kamer namens de VVD en was in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de portefeuilles defensie en ontwikkelingssamenwerking. Arend Jan Boekestijn is te boeken als spreker en dagvoorzitter. De politicus heeft het in zijn lezingen over de actuele economische, politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.

Wetenschap
Boekestijn studeerde contemporaine geschiedenis en politicologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie ging hij aan de slag als wetenschappelijke medewerker bij het European University Institute in Florence. Vervolgens was hij wetenschappelijk medewerker en universitair docent Geschiedenis aan de Universiteit van Utrecht.

In aanloop naar de Tweede Golfoorlog was Boekestijn regelmatig als expert te zien in actualiteitenprogramma’s. In 2006 werd Boekestijn lid van de Tweede Kamer namens zijn partij VVD. In de Kamer was hij woordvoerder op het gebied van Defensie en ontwikkelingssamenwerking. In 2009 nam hij afscheid van de Kamer.

Boeken
Sindsdien schrijft hij over historische en actuele onderwerpen in tijdschriften en dagbladen. Zo heeft hij een column in het weekblad Elsevier. In 2009 publiceerde hij tevens een kritisch boek over ontwikkelingssamenwerking met de titel De prijs van een slecht geweten. In 2011 verscheen zijn volgende boek Mijmeren overzee. Verder analyseert hij wekelijks de politieke situatie in Nederland en het buitenland in het televisieprogramma Businessclass.

Wilt u Arend Jan Boekestijn inhuren als spreker of dagvoorzitter? Hij weet alles van de politiek en ontwikkelingssamenwerking in het bijzonder. Neem voor meer informatie over Arend Jan Boekestijn contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Arend Jan Boekestijn boeken

Voor prijzen het inhuren van Arend Jan Boekestijn kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Arend Jan Boekestijn, sprekersburo Arend Jan Boekestijn, boekingen Arend Jan Boekestijn, boekingskantoor Arend Jan Boekestijn, prijs Arend Jan Boekestijn, Arend Jan Boekestijn boeken, Arend Jan Boekestijn huren, Arend Jan Boekestijn inhuren, Arend Jan Boekestijn kosten