036 848 11 21

Ard Schenk boeken

Ard Schenk is een van de meest succesvolle en populaire langebaanschaatsers die Nederland ooit gekend heeft. Hij won onder andere drie Olympische titels en is meervoudig Wereldkampioen Allround. U kunt Ard Schenk boeken als spreker. In zijn lezingen behandelt hij zowel maatschappelijke als zakelijke thema’s. Hij heeft het bijvoorbeeld over innovatie, ondernemerschap en doorzettingsvermogen.

Drie keer goud
Schenk debuteerde in 1965 op het WK Allround direct met een derde plaats. Een jaar later werd hij al Europees kampioen en haalde hij de eerste plaats op de wereldranglijst. Vanaf dat moment groeide hij langzaam uit tot een Nederlandse volksheld. Helemaal toen hij tijdens de Olympische Spelen in Sapporo drie gouden medailles wist binnen te slepen.

Nog steeds wordt Schenk, die tijdens zijn carrière maar liefst achttien wereldrecords reed, in een naam genoemd met zijn rivaal Kees Verkerk. Schenk won driemaal het WK Allround en tevens drie keer het EK Allround.

Chef de Mission
Na het beëindigen van zijn carrière werd Schenk korte tijd schaatsreporter voor de NOS. Tijdens de Olympische Spelen van 1992, 1994 en 1998 was hij vervolgens Chef de Mission. Daarnaast is Schenk actief als fysiotherapeut. Ook is hij ambassadeur van het schoonrijden en erelid van de KNSB.

In 2009 verscheen er een biografie over Ard Schenk en in 2011 bracht hij samen  met Edwin van den Dungen het boek Je tweede jeugd begint nu uit.

Wilt u Ard Schenk boeken als spreker? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ard Schenk boeken

Voor prijzen het inhuren van Ard Schenk kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ard Schenk, sprekersburo Ard Schenk, boekingen Ard Schenk, boekingskantoor Ard Schenk, prijs Ard Schenk, Ard Schenk boeken, Ard Schenk huren, Ard Schenk inhuren, Ard Schenk kosten