036 848 11 21

Antoin Peeters boeken

Journalist Antoin Peeters is voor RTL Nieuws verantwoordelijk voor de verslaggeving rond het Koninklijk Huis. U kunt Antoin Peeters inhuren als spreker en dagvoorzitter. Dankzij zijn ervaringen als nieuwslezer en verslaggever kan hij snel en professioneel schakelen en heeft hij de nodige parate kennis.

Bende van Venlo
Peeters studeerde journalistiek in Tilburg en vervolgens media & cultuur in Rotterdam. Daarna ging hij bij de Stadsomroep Venlo aan de slag als journalist. In deze periode deed hij onder andere verslag van de rechtszaak tegen de Bende van Venlo.

Hierna stapte Peeters over naar de Omroep Limburg en kwam via deze regionale omroep terecht bij RTV West. In 2001 maakte hij de overstap naar de landelijke televisie, waar hij bij RTL Z ging werken. Een jaar later werd hij verslaggever en presentator van het RTL Nieuws.

Peeters presenteert op zondagen de uitzendingen van het RTL Nieuws en is daarnaast regelmatig actief als invaller tijdens de uitzendingen van het Half Acht Nieuws en het Ontbijtnieuws.

Koninklijk Huis
In 2009 deed Peeters onder anderen verslag van de inauguratie van Barack Obama. In 2012 nam hij de functie van verslaggever Koninklijk Huis over van Sandra Schuurhof.

Verder is Peeters regelmatig actief als spreker en dagvoorzitter. Hij heeft een warme persoonlijkheid en weet daarmee alle aanwezigen op hun gemak te stellen. Wilt u Antoin Peeters inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Antoin Peeters boeken

Voor prijzen het inhuren van Antoin Peeters kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Antoin Peeters, sprekersburo Antoin Peeters, boekingen Antoin Peeters, boekingskantoor Antoin Peeters, prijs Antoin Peeters, Antoin Peeters boeken, Antoin Peeters huren, Antoin Peeters inhuren, Antoin Peeters kosten