036 848 11 21

Anouska Wink boeken

Anouska Wink is een fotomodel, presentatrice en actrice die al op jonge leeftijd de wereld over reisde en de covers van de grootste bladen sierde. Zij is echter veel meer dan een mooi plaatje. Zo wordt Wink gezien als een acteertalent en heeft zij zich bekwaamd in het presenteren. Ook kunnen bedrijven en instellingen haar inhuren als presentatrice voor evenementen. Anouska Wink is spontaan en bereidt zich altijd tot in de puntjes voor.

Model
Wink werkte al op vijftienjarige leeftijd voor gerenommeerde modellenbureaus en prijkte in de grootste bladen. Omdat haar ambities echter verder reikten dan alleen de modellenwereld, besloot zij diverse acteerworkshops en –cursussen  te volgen.

Vervolgens bemachtigde zij rollen in soapseries als Onderweg naar Morgen en Goede tijden, slechte tijden. Ook was zij te zien in Costa! en speelde zij in een korte films van regisseur Jos Stelling. In binnen- en buitenland schitterde zij bovendien in commercials van grote merken als Philips, Rivella en Biodermal.

Presentatrice
Daarnaast is Wink een begenadigd presentatrice. Zo was zij te zien als co-presentator van diverse programma’s op Veronica. Ook verzorgt zij de presentatie van bedrijfsfeesten, evenementen en modeshows.

Wilt u Anouska Wink inhuren als presentatrice? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Anouska Wink boeken

Voor prijzen het inhuren van Anouska Wink kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Anouska Wink, sprekersburo Anouska Wink, boekingen Anouska Wink, boekingskantoor Anouska Wink, prijs Anouska Wink, Anouska Wink boeken, Anouska Wink huren, Anouska Wink inhuren, Anouska Wink kosten