036 848 11 21

Anouk Hoogendijk boeken

Anouk Hoogendijk is speelster van Ajax, Oranje en een van de boegbeelden van het Nederlandse vrouwenvoetbal. Zij wist haar droom om ooit als voetballer furore te maken op de internationale velden, waar te maken. U kunt Anouk Hoogendijk boeken als spreker. In haar lezingen heeft zij het onder meer over het najagen van dromen en het bereiken van doelen.

Droom
Als jong meisje had Hoogendijk al een droom: voetballer worden. Dat werd vooral duidelijk toen zij op twaalfjarige leeftijd meedeed aan het programma Geef nooit op. Via clubs als Argon, Legmeervogels en Saestum kwam Hoogendijk in 2007 terecht in het vrouwenteam van FC Utrecht, waardoor zij kon gaan spelen in de pas opgerichte Eredivisie voor vrouwen.

In 2011 vertrok zij vervolgens naar Bristol Academy WFC en ging zij in de Engelse FA Women’s Super League spelen. Na een jaar bij deze club keerde zij vervolgens terug bij FC Utrecht.

Ook is Hoogendijk al jaren actief in het Nederlands vrouwenelftal. In 2004  debuteerde zij in Oranje en in de zomer van 2009 nam zij met het Nederlands Elftal deel aan het EK, waarin Nederland de halve finale bereikte en Hoogendijk veel indruk maakte.

Arsenal
In 2012 tekende Hoogendijk een contract bij Ajax. Na een kort uitstapje bij het Engelse Arsenal, waardoor zij veel media-aandacht kreeg, keerde zij in 2014 terug bij de Amsterdamse club.

 

Wilt u Anouk Hoogendijk boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Anouk Hoogendijk boeken

Voor prijzen het inhuren van Anouk Hoogendijk kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Anouk Hoogendijk, sprekersburo Anouk Hoogendijk, boekingen Anouk Hoogendijk, boekingskantoor Anouk Hoogendijk, prijs Anouk Hoogendijk, Anouk Hoogendijk boeken, Anouk Hoogendijk huren, Anouk Hoogendijk inhuren, Anouk Hoogendijk kosten