036 848 11 21

Annic van Wonderen boeken

Annic van Wonderen is zakenvrouw in hart in nieren en alleskenner op het gebied van online media en social media. Daarnaast is ze hét bewijs dat je from scratch een zeer succesvol bedrijf kunt starten. Annic is oprichtster en eigenaresse van ILoveFashionNews.com, de grootste modenieuws site van Nederland, en van Van Wonderen Publishing en  Consultancy, een uitgeverij van online media.  Ze heeft onlangs haar eerste boek Masterclass Ondernemen gelanceerd, welke inmiddels al een tweede druk heeft gekregen.

Annic van Wonderen als spreker
Annic geeft lezingen en presentaties over succesvol ondernemen. Haar expertise ligt op het gebied van online media. Als spreker vertelt ze haar verhaal over hoe zij een goed idee in vijf jaar tijd wist uit te bouwen tot een zeer succesvolle onderneming. Een verhaal van een jonge vrouw die met een commerciële insteek overal het beste uit weet te halen.

Annic van Wonderen boeken

Voor prijzen het inhuren van Annic van Wonderen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Annic van Wonderen, sprekersburo Annic van Wonderen, boekingen Annic van Wonderen, boekingskantoor Annic van Wonderen, prijs Annic van Wonderen, Annic van Wonderen boeken, Annic van Wonderen huren, Annic van Wonderen inhuren, Annic van Wonderen kosten