036 848 11 21

Annette van Trigt boeken

Presentatrice Annette van Trigt bouwde in de loop der jaren een indrukwekkende staat van dienst op. Zo presenteerde zij programma’s als Met het oog op morgen, het NOS Journaal en Studio Sport. Met haar jarenlange ervaring is Annette van Trigt tevens een veelgevraagd dagvoorzitter, interviewer, spreker en presentator van evenementen. Tijdens bijeenkomsten en lezingen wordt haar vakmanschap al snel duidelijk.

Veronica
Van Trigt ging naar de Pedagogische Academie in Bennebroek , maar ging op uitnodiging van Lex Harding, na het afronden van haar opleiding bij Veronica werken. Zij kreeg hier met Kletskop een eigen programma, wat een groot succes werd.

Van Trigt werkte daarnaast mee aan radioprogramma’s van dezelfde omroep en ook was zij betrokken bij het televisieprogramma Countdown, waarin tal van internationale popsterren verschenen. Vervolgens ging zij voor de VARA werken en al snel stapte zij vervolgens over naar Studio Sport. Hier maakte zij reportages en versloeg zij grote internationale sportevenementen. Ook deed zij voor de NOS verslag van Sail Amsterdam en de zonsverduistering in Frankrijk.

Journaal
Vervolgens werd zij twee jaar lang presentatrice van het NOS Journaal van 18.00 uur. Ook presenteerde zij een uitzending rond een verkiezingsavond. Voor de radio presenteerde zij zeven jaar lang het programma Met het oog op morgen.

Tegenwoordig is Van Trigt zelfstandig ondernemer. Zij produceert voornamelijk televisiedocumentaires en bedrijfsfilms. Ook maakte zij voor Omroep MAX de televisieseries MAX Mee op Campagne en Politie te Paard.

Verder is zij een bedreven discussieleider en dagvoorzitter die in staat is bijeenkomsten soepel te laten verlopen. Daarnaast is zij altijd goed geïnformeerd en weet zij te anticiperen op de gebeurtenissen. Daarnaast verzorgt zij als spreker boeiende lezingen. Wilt u Annette van Trigt boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Annette van Trigt boeken

Voor prijzen het inhuren van Annette van Trigt kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Annette van Trigt, sprekersburo Annette van Trigt, boekingen Annette van Trigt, boekingskantoor Annette van Trigt, prijs Annette van Trigt, Annette van Trigt boeken, Annette van Trigt huren, Annette van Trigt inhuren, Annette van Trigt kosten