036 848 11 21

Annette Barlo boeken

Annette Barlo inhuren of boeken

Nederland kent haar onder andere als actrice in de hitserie Oppassen!! en als presentatrice van De Rabo Top 40. We hebben het natuurlijk over Annette Barlo, die al op jonge leeftijd haar debuut maakte op de Nederlandse televisie. Inmiddels willen vele organisaties haar boeken als presentator van bedrijfscongressen en evenementen.

Annette Barlo inhuren als presentator

Annette Barlo maakt het hierboven genoemde debuut op haar veertiende, wanneer ze een rol krijgt in het televisieprogramma Platzak van de KRO. Enkele jaren later volgt Oppassen!!, waar ze maar liefst tien jaar lang te bewonderen is als Anna. In de loop van de serie wordt ze volwassen, trouwt ze en krijgt ze een kind.

Al tijdens het succes van Oppassen!! ontwikkelt ze zich door op andere terreinen. Ze ambieert een functie als presentator en wordt op twintigjarige leeftijd presentatrice van De Rabo Top 40. Ze ontvangt lovende kritieken op haar presentatiedebuut en groeit uit tot een graag gezien gezicht op de landelijke televisie.

Meer programma’s volgen, waaronder Wereldwensen, SponsorBingoBreak, Betrapt, Splits en I feel good. Intussen blijft ze actief als actrice en krijgt ze in 2000 een voorname rol in de komische serie Hij en Julia. Daarnaast willen steeds meer organisaties haar inhuren als presentator voor evenementen in de meest uiteenlopende branches.

Spreker Annette Barlo inhuren voor evenement

De imposante carrière van Annette Barlo duurt voort en ze gaat enkele dagen per week aan de slag als presentator van U Vandaag voor RTV Utrecht. Dit doet ze naast haar werkzaamheden als actrice, want in 2009 krijgt ze een vaste rol in de hitsoap Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast is ze wekelijks te bewonderen als Karin Jaspers in de Nederlandse jeugdserie VRijland.

Annette Barlo is een van de schaarse televisiepersoonlijkheden die moeiteloos zowel in de rol van actrice als presentator kruipt. Op beide vlakken blinkt ze uit en dat is een zeldzaam talent. Bedrijven huren haar als begaafd spreker regelmatig in voor congressen en seminars, maar ook is zij te boeken als presentator voor events in de entertainmenthoek.

Contact leggen met spreker Annette Barlo

Heeft u belangstelling voor het inhuren van Annette Barlo als spreker of presentator tijdens uw bijeenkomst? Via Sprekersbureau kunt u deze gelouterde televisiepersoonlijkheid boeken voor een variëteit van evenementen. Neem direct contact op om meer informatie te ontvangen.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Annette Barlo boeken

Voor prijzen het inhuren van Annette Barlo kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Annette Barlo, sprekersburo Annette Barlo, boekingen Annette Barlo, boekingskantoor Annette Barlo, prijs Annette Barlo, Annette Barlo boeken, Annette Barlo huren, Annette Barlo inhuren, Annette Barlo kosten