036 848 11 21

Annemieke Schollaardt boeken

Annemieke Schollaardt inhuren of boeken
Radio maken was haar ‘meisjesdroom’, muziek was en is haar grote liefde. Met beide ingrediënten beleeft Annemieke Schollaardt (1979) een dynamische carrière als veelzijdig programmamaker en radio en tv presentatrice. Daarnaast is ze een veelgevraagd spreker, dagvoorzitter, presentator en interviewer tijdens congressen en evenementen. Ook u kunt haar als spreker inhuren en boeken.

Spreker Annemieke Schollaardt schittert op elk podium
Als ze ergens voor gaat, is dat voor de volle honderd procent. Dat geldt voor haar radiowerk, voor haar optredens als spreker en interviewer, voor haar inzet voor maatschappelijke doelen én voor haar werkzaamheden als dagvoorzitter bij uiteenlopende organisaties en bedrijven. Annemieke Schollaardt kan presenteren als geen ander. Haar missie is: schitteren op het podium, wat het decor ook is en in elke setting. Daarom willen veel bedrijven en organisaties haar inhuren of boeken.

Na haar studie pedagogie vertrok Annemieke op de bonnefooi naar Curaçao. Ze bleef er vijf jaar hangen, meldde zich brutaal aan bij diverse lokale radiostations en wist menig luisteraar aan zich te binden. Het waren leerzame jaren van vallen en opstaan. In een interview zegt de spreker/presentator er zelf over: “Ik ben daar zo vaak op mijn bek gegaan, mij maken ze niet zo snel gek.”

Ook u kunt deze gepassioneerde spreker boeken
Terug in Nederland laat de presentatrice zich evenmin gek maken. Ze wordt al snel ontdekt door de TROS en wordt dé stem van 3FM. Bekende programma’s die ze presenteert, zijn onder meer Weekend DNA en Annemieke Plays. Van 2006 tot 2009 is ze één van de drijvende krachten achter UruzkanFM, het radiostation voor Nederlandse soldaten in Afghanistan. Ze zoekt de soldaten in ‘Kamp Holland’ op.

Haar maatschappelijke betrokkenheid blijkt eens te meer als zij zich in 1999 met collega presentatoren Gerard Ekdom en Giel Beelen laat opsluiten in het Glazen Huis. Samen halen ze een recordbedrag binnen voor het Rode Kruis. De muziek blijft haar grote liefde. Annemieke verzorgt voor diverse radiostations dag-, avond- en nachtprogramma’s en is veel te zien als presentator tijdens live muziekevenementen.

In 2016 nam de gepassioneerde radiomaakster deel aan Wie is de Mol? Ze werd tweede. Dat is bepaald een prestatie in dit avontuurlijke programma, waar het al een uitdaging is om tot de finish in de strijd te blijven.  Het is kenmerkend voor Annemieke: gaat ze ergens voor, dan gaat ze voor de volle honderd procent. Dat is een belangrijke reden waarom veel bedrijven haar inhuren en boeken als spreker of presentator.

Contact leggen met Annemieke Schollaardt als spreker of presentator

Zoekt u voor uw bedrijfsevenement een presentator, spreker of dagvoorzitter die presenteren tot kunst heeft verheven en er voor de volle honderd procent voor gaat? Wij informeren u graag over de mogelijkheden als u Annemieke wilt inhuren of boeken. Neem contact op met Sprekersbureau.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Annemieke Schollaardt boeken

Voor prijzen het inhuren van Annemieke Schollaardt kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Annemieke Schollaardt, sprekersburo Annemieke Schollaardt, boekingen Annemieke Schollaardt, boekingskantoor Annemieke Schollaardt, prijs Annemieke Schollaardt, Annemieke Schollaardt boeken, Annemieke Schollaardt huren, Annemieke Schollaardt inhuren, Annemieke Schollaardt kosten