036 848 11 21

Annemarie van Gaal boeken

Annemarie van Gaal is een bekende Nederlandse zakenvrouw die uiterst succesvol was in Rusland. Met haar wereldwijde werkervaring en haar out-of-the-box denken is zij een inspirerende spreker en dagvoorzitter. In haar lezingen legt Annemarie van Gaal uit hoe zij kansen ziet, waar anderen belemmeringen zien.

Moskou
Van Gaal ging samen met haar zakenpartner Derk Sauer naar Moskou om daar voor uitgeverij VNU te kijken of er kansen lagen om te ondernemen. VNU trok zich na anderhalf jaar terug, maar Van Gaal en Sauer zagen mogelijkheden en besloten in Moskou te blijven.

Hun onderneming Independent Media groeide vervolgens uit tot een zeer succesvolle uitgeverij. Binnen vijf jaar werd het bedrijf zelfs de marktleider op het gebied van vakbladen en consumententijdschriften.

Kansen
Van Gaal denkt altijd in mogelijkheden en niet in moeilijkheden, waardoor zij tijdens haar succesvolle carrière in staat was om kansen te zien en te grijpen, zoals zij bewees in Rusland. Ondanks de cultuurverschillen, corruptie, bureaucratie en economische tegenslagen, was zij hier zeer succesvol.

Het geeft Van Gaal energie om met veel verschillende zaken tegelijk bezig te zijn. Door haar efficiënte manier van werken lukt het haar ook om al deze verschillende dingen succesvol uit te voeren.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Annemarie van Gaal boeken

Voor prijzen het inhuren van Annemarie van Gaal kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Annemarie van Gaal, sprekersburo Annemarie van Gaal, boekingen Annemarie van Gaal, boekingskantoor Annemarie van Gaal, prijs Annemarie van Gaal, Annemarie van Gaal boeken, Annemarie van Gaal huren, Annemarie van Gaal inhuren, Annemarie van Gaal kosten