036 848 11 21

Annemarie Jorritsma boeken

Annemarie Jorritsma inhuren of boeken

De eerste vrouwelijke vicepremier van Nederland en Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau. Het zijn twee titels die Annemarie Jorritsma met trots draagt. De alom gerespecteerde politica is tegenwoordig onder meer actief als fractievoorzitter van de VVD in de Eerste Kamer. Daarnaast kunnen bedrijven haar inhuren als spreker, presentator, debatleider en dagvoorzitter.

Annemarie Jorritsma inhuren als presentator of spreker

Annemarie Jorritsma is al op jonge leeftijd politiek bewogen en besluit daar op een gegeven moment iets mee te gaan doen. Ze klimt op van gemeenteraadslid tot Tweede Kamerlid en uiteindelijk tot minister van Verkeer en Waterstaat. In het kabinet erna wordt ze minister van Economische Zaken en tevens de eerste vrouwelijke vicepremier van Nederland. In 2003 volgt een benoeming tot burgemeester van Almere, een functie die ze uiteindelijk maar liefst 12 jaar uitoefent.

In de loop der jaren ontvangt de ervaren politica vele onderscheidingen voor haar werk. Zo krijgt ze de Jacoba van Beierenprijs vanwege haar tomeloze inzet om rivierdijken te verbeteren en wordt ze na afloop van haar burgemeesterschap van Almere bevorderd tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau. Een prestigieuze onderscheiding die maar weinig mensen gegeven is.

Annemarie Jorritsma boeken als dagvoorzitter of discussieleider

De rijke carrière van Annemarie Jorritsma voert haar langs vele functies en nevenfuncties. Zo is ze onder andere vicepresident van United Cities and Local Governments, voorzitter van de Council of European Municipalities and Regions, voorzitter van de jury Zakenvrouw van het Jaar en voorzitter van de raad van toezicht van Real Next. Deze overdaad aan politieke en bestuurlijke ervaring zorgt ervoor dat veel organisaties haar willen inhuren als spreker voor een fascinerende lezing.

Ook haar gevoerde beleid in de stad Almere valt op bij specialisten. Een uitgekiende veiligheidsstrategie en daadkrachtige aanpak zijn grote politieke successen. In het oog springend is ook haar grote passie voor het ondernemerschap. Enkele jaren lang is ze presentator van haar eigen zakenprogramma Jorritsma Blikt Vooruit op RTL 7. Deze rol vervult ze met zoveel verve, dat het bedrijfsleven haar in groten getale wil boeken als spreker of presentator.

Haar ruime ervaring als politica en presentatrice maken Annemarie Jorritsma de ideale persoonlijkheid om een (bedrijfs)evenement of bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen. Organisaties kunnen haar onder andere boeken als presentator, dagvoorzitter, gespreksleider of als spreker voor een lezing. Haar brede bagage zorgt ervoor dat zij in tal van onderwerpen thuis is. Denk hierbij onder meer aan complexe thema’s als politiek, ondernemerschap, media en leiderschap.

Contact leggen met Annemarie Jorritsma

Heeft u vragen over het inhuren van Annemarie Jorritsma voor uw congres, seminar of evenement? De specialisten van Sprekersbureau overleggen graag met u over de mogelijkheden. Neem contact op met onze deskundige medewerkers voor advies op maat of om meteen te boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Annemarie Jorritsma boeken

Voor prijzen het inhuren van Annemarie Jorritsma kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Annemarie Jorritsma, sprekersburo Annemarie Jorritsma, boekingen Annemarie Jorritsma, boekingskantoor Annemarie Jorritsma, prijs Annemarie Jorritsma, Annemarie Jorritsma boeken, Annemarie Jorritsma huren, Annemarie Jorritsma inhuren, Annemarie Jorritsma kosten