036 848 11 21

Anneke Witte boeken

Anneke Witte is een ‘ondernemende ambtenaar’. Zij werkt onder andere als raadslid, contractmanager en is eigenaar van een bedrijf. U kunt Anneke Witte boeken als spreker, dagvoorzitter, coach en presentator. In haar lezingen heeft zij het over thema’s als communicatie, motivatie, politiek overheid en recht.

Raadslid
Witte is op dit moment contractmanager bij RWS Rijksrederij. Daarnaast is zij eigenaar van het bedrijf Comma BV en daarnaast ook nog eens raadslid in de gemeente Brielle.

In haar carrière heeft Witte veel ervaring opgedaan in facilitair management bij grote bedrijven en organisaties. In haar visie is elke organisatie onderhevig aan structurele veranderingen en bestaat elke organisatie uit mensen, middelen en kapitaal. Zij heeft een heldere visie die zij deelt met haar medewerkers en zodoende haalbare doelstellingen realiseert en successen viert.

Als coach streeft Witte ernaar om in een korte periode het verschil te kunnen maken door op managementniveau op vakkundige wijze doelen te behalen.

Verandertrajecten
Witte is vooral bedreven in het begeleiden van verandertrajecten. Daarbij heeft zij respect voor medewerkers. In haar optiek dient een veranderende structuur in de organisatie te zorgen voor een verbetering van de positie van de organisatie en tot een grotere klanttevredenheid en meer tevredenheid onder medewerkers.

Wilt u Anneke Witte boeken als spreker, dagvoorzitter, coach, trainer of presentator? Witte is van vele markten thuis en is slagvaardig in het behalen van resultaten. Neem voor meer informatie over Anneke Witte contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Anneke Witte boeken

Voor prijzen het inhuren van Anneke Witte kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Anneke Witte, sprekersburo Anneke Witte, boekingen Anneke Witte, boekingskantoor Anneke Witte, prijs Anneke Witte, Anneke Witte boeken, Anneke Witte huren, Anneke Witte inhuren, Anneke Witte kosten