036 848 11 21

Annamarie Thomas boeken

Voormalig schaatsster Annamarie Thomas werd tijdens haar carrière meervoudig Nederlands en wereldkampioen afstanden. Daarnaast is zij bekend als ambassadrice van de Stichting Bechterew in Beweging. U kunt Annamarie Thomas boeken voor lezingen, congressen of seminars. Als spreker en dagvoorzitter heeft zij het onder andere over grenzen verleggen, motivatie en omgaan met tegenslagen.

Goud
Thomas debuteerde in 1990 op het NK afstanden en won drie jaar later voor het eerst een medaille toen zij derde werd op het NK Allround. In 1994 won zij goud op de 1500 meter tijdens het NK Afstanden en werd zij tweede op de 3 kilometer. Vanaf dat jaar werd zij tevens drie keer Nederlands kampioen allround en in 1995 en 1996 won zij bovendien het Nederlands kampioenschap sprint. Ook pakte zij in 1995 brons op het WK allround

Het succesvolste jaar voor Thomas was 1996, toen zij twee gouden medailles pakte op het WK afstanden en daarnaast ook nog eens tweede werd op het EK allround.

Al gedurende haar carrière werd bij Thomas Bechterew geconstateerd en in 2004 moest zij hierdoor een belangrijke wedstrijd laten schieten. Toen dit bekend werd, werd zij benaderd door de Stichting Bechterew in Beweging en sindsdien is zij voor deze stichting actief als ambassadrice.

Sterren dansen op het ijs
Na het beëindigen van haar topsportloopbaan was zij in 2006 te zien in het SBS6-programma Sterren dansen op het ijs.

Wilt u Annamarie Thomas boeken als spreker? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Annamarie Thomas boeken

Voor prijzen het inhuren van Annamarie Thomas kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Annamarie Thomas, sprekersburo Annamarie Thomas, boekingen Annamarie Thomas, boekingskantoor Annamarie Thomas, prijs Annamarie Thomas, Annamarie Thomas boeken, Annamarie Thomas huren, Annamarie Thomas inhuren, Annamarie Thomas kosten