036 848 11 21

Anky van Grunsven boeken

Met drie gouden en een zilveren medaille is dressuurrijdster Anky van Grunsven de Nederlander die individueel de meeste Olympische medailles heeft gewonnen. Daarnaast won zij ook nog eens diverse olympische plakken in de landenwedstrijd. U kunt Anky van Grunsven boeken als spreker en dagvoorzitter. Zij heeft het in haar lezingen over onderwerpen als talent, discipline en innovatie.

Nederlands kampioen
Anky van Grunsven begon pas professioneel te rijden toen zij de middelbare school had afgerond. In 1990 werd zij voor het eerst Nederlands kampioen, een prestatie die zij nog twaalf keer zou herhalen.

De grootste successen behaalde zij echter tijdens de Olympische Spelen waar zij in totaal zeven keer aan deelnam. In Sydney won Van Grunsven voor het eerst een individuele gouden medaille met haar paard Bonfire. In Athene en Peking wist zij deze prestatie te herhalen met Salinero. Hiermee werd Van Grunsven de meest succesvolle ruiter aller tijden.

Bovendien won Van Grunsen ook nog eens een zilveren individuele medaille en vijf medailles in de landenwedstrijd. De Olympische Spelen in Londen waren het laatste kunstje van Van Grunsven. Hier wist zij een zilveren medaille te veroveren in de landenwedstrijd.

Ruiter van de Eeuw
Van Grunsven werd tijdens haar carrière zeven maal uitgeroepen tot Ruiter van het Jaar en in 2001 werd zij tevens benoemd tot Ruiter van de Eeuw.

Wilt u Anky van Grunsven inhuren als spreker? Haar lezingen en presentaties zijn prima te combineren met een clinic of demonstratie. Neem voor meer informatie over Anky van Grunsven contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Anky van Grunsven boeken

Voor prijzen het inhuren van Anky van Grunsven kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Anky van Grunsven, sprekersburo Anky van Grunsven, boekingen Anky van Grunsven, boekingskantoor Anky van Grunsven, prijs Anky van Grunsven, Anky van Grunsven boeken, Anky van Grunsven huren, Anky van Grunsven inhuren, Anky van Grunsven kosten