036 848 11 21

Anke Baak boeken

Anke Baak is een business developmentmanager die wordt geroemd om haar gedegen voorbereiding, maatwerk en betrokkenheid bij de organisatie. U kunt Anke Baak inhuren als spreker of dagvoorzitter. Zij is een bedreven spreker op het gebied van communicatie en motivatie.

Studie
Anke Baak studeerde aan de Universiteit Wageningen en werkte vervolgens bij onder andere het gerenommeerde Schouten & Nelissen. Zodoende heeft zij veel ervaring opgedaan als coach.

Uit onderzoek blijkt dat verreweg de meeste verandertrajecten mislukken. In de visie van Baak komt dit onder anderen doordat bij veranderingen in een organisatie of binnen een bedrijf de menselijke kant te vaak wordt vergeten. Omdat het juist de mensen zijn die moeten werken binnen de nieuwe structuur pleit zij ervoor juist op het menselijke aspect te letten en het nut en de noodzaak van de veranderingen uit te leggen. Zodoende creëert de organisatie draagvlak voor de veranderingen en zijn de meeste mensen bereid mee te werken. Anke Baak heeft als auteur diverse boeken op haar naam staan over dit onderwerp.

Draagvlak
Bedrijven en organisaties die Anke Baak inhuren voor advies, coaching of workshops worden geholpen met het vinden van de juiste richting en het doorvoeren van veranderingen. Daarbij maakt zij optimaal gebruik van de ideeën binnen de organisatie. Doordat zij de mensen binnen de organisatie gebruikt bij het in gang zetten van de veranderingen creëert zij een breed draagvlak.

Wilt u Anke Baak boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Anke Baak boeken

Voor prijzen het inhuren van Anke Baak kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Anke Baak, sprekersburo Anke Baak, boekingen Anke Baak, boekingskantoor Anke Baak, prijs Anke Baak, Anke Baak boeken, Anke Baak huren, Anke Baak inhuren, Anke Baak kosten