036 848 11 21

Anita Witzier boeken

Anita Witzier is een Nederlandse presentatrice die al jarenlang op de televisie verschijnt met populaire programma’s. Ze werd tijdens haar carrière onder andere onderscheiden met de Zilveren Televisierster. U kunt Anita Witzier inhuren als spreker, presentatrice of dagvoorzitter. Haar vele interesses, prettige stem en warme persoonlijkheid maken haar breed inzetbaar.

Omroepster
Witzier begon haar televisiecarrière in 1988 als omroepster bij Veronica. Gedurende deze periode werkte ze bovendien ook op de afdeling personeelszaken. In 1989 ging zij vervolgens aan de slag als presentatrice.

In 1996 verruilde Witzier Veronica voor de KRO. Hier presenteert zij sindsdien al jarenlang tal van populaire programma’s. Zo verzorgde zij de presentatie van programma’s als Tien voor Taal, de Asoshow, Hints en Memories.

Witzier werd gedurende haar carrière diverse malen genomineerd voor de Zilveren Televisierster, de publieksprijs voor beste vrouwelijke televisiepersoonlijkheid. Nadat zij diverse malen met lege handen naar huis werd gestuurd, was het in 2007 wel raak en kon zij de Zilveren Televisierster in ontvangst nemen.

In 2009 en 2010 presenteerde Witzier vervolgens het programma BlootGewoon. Hierin gingen mensen uit de kleren voor een naaktkalender, waarvan de opbrengt naar een aantal goede doelen zou gaan. Zelf poseerde Witzier ook voor de kalender.

Ambassadeur
Naast haar televisiewerk is Witzier ook ambassadeur van de Stichting Help, die zich inzet voor alles wat met het milieu te maken heeft. Daarnaast is zij actief als ambassadeur voor Hulphond NL en het Nationaal Reuma Fonds. Zelf lijdt Witzier sinds 1999 aan reumatoïde artritis. Met name door haar werkzaamheden voor het Reuma Fonds werd Witzier in 2011 geridderd in de Orde van Oranje-Nassau.

Verder is Witzier een veelgevraagd spreker, dagvoorzitter en presentatrice. Wilt u Anite Witzier inhuren voor lezingen, als dagvoorzitter of voor een presentatie? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Anita Witzier boeken

Voor prijzen het inhuren van Anita Witzier kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Anita Witzier, sprekersburo Anita Witzier, boekingen Anita Witzier, boekingskantoor Anita Witzier, prijs Anita Witzier, Anita Witzier boeken, Anita Witzier huren, Anita Witzier inhuren, Anita Witzier kosten