036 848 11 21

Angelique van ’t Riet boeken

Als communicatiestrateeg heeft Angelique van ’t Riet zakelijk flirten op de kaart gezet. De eerste flirtcoach van Nederland is een veelgevraagd spreker en u kunt haar boeken voor informatieve lezingen of als dagvoorzitter. Tijdens haar presentaties heeft zij het, naast flirten, over de verschillen tussen mannen en vrouwen in communicatie.

Communicatiestrateeg
Van ’t Riet is een ervaren communicatiestrateeg en daarnaast meervoudig bestsellerauteur. In haar lezingen neemt Van ’t Riet haar luisteraars mee op een ontdekkingstocht naar hun onbewuste gedrag. In haar one-women-show legt zij tevens de verschillen tussen mannen en vrouwen in communicatie uit.

Van ’t Riet is ervan overtuigd dat flirten een essentieel onderdeel is van zaken doen en bovendien een onmisbaar onderdeel deel is van onze communicatie. Volgens haar is flirten een spel van het inventariseren van gedachten, behoeften en wensen en het onbewust vragen of iemand dit spel mee wil spelen. In de opinie van Van ’t Riet is dit een spel dat kinderen allemaal spelen, maar volwassenen grotendeels zijn kwijtgeraakt.

Toch opent flirten volgens haar een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden. Daarbij leidt het tot het geven van de juiste plek aan ego’s en het aangaan van verbindingen zonder angst te hebben, oordelen te vormen of strijd aan te gaan.

Behalve communicatiestrateeg is Van ’t Riet een succesvol ondernemer. Ze heeft inmiddels zeven bedrijven opgericht. Daarnaast heeft de eerste flirtcoach van Nederland diverse boeken op haar naam staan en geeft zij trainingen in binnen- en buitenland.

Flirten
Ondanks dat zij met beide benen op de grond staat is zij ervan overtuigd dat er nog een heel universum bestaat, naast de wereld van onze ratio. Met de Universal Flirting Academy probeert zij de wereld aan het flirten te krijgen.

Wilt u Angelique van ’t Riet inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Angelique van ’t Riet boeken

Voor prijzen het inhuren van Angelique van ’t Riet kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Angelique van ’t Riet, sprekersburo Angelique van ’t Riet, boekingen Angelique van ’t Riet, boekingskantoor Angelique van ’t Riet, prijs Angelique van ’t Riet, Angelique van ’t Riet boeken, Angelique van ’t Riet huren, Angelique van ’t Riet inhuren, Angelique van ’t Riet kosten