036 848 11 21

Angélique Schmeinck boeken

Topkok Angélique Schmeinck werkte in sterrenrestaurants en is bovendien een succesvol ondernemer. Bij het grote publiek is zij bekend als presentatrice van kookprogramma’s op 24Kitchen. U kunt Angélique Schmeinck inhuren als culinair spreker. In haar lezingen weet zij haar passie voor koken als geen ander over te brengen.

Michelinster
Schmeinck werkte vanaf 1988 in restaurant De Kromme Dissel in Heelsum en  bewaakte hier met verve een felbegeerde Michelinster. In 1998 werd zij verkozen tot Lady Chef of the Year en in 1999 behaalde zij de titel SVH meesterkok. Zij is, naast Margo Reuten, de enige vrouwelijke kok in Nederland met deze onderscheiding.

In 2000 begon zij vervolgens haar eigen bedrijf Taste to Taste, waarmee zij het bedrijfsleven en vakgenoten inspiratie biedt op het terrein van smaak, innovatie en beleving.

Vanaf 2003 is zij tevens op de televisie te bewonderen. Zo werkte zij mee aan het programma Aperitivo op RTL4, waardoor zij bekend werd als tv-kok.  Sinds 2011 is zij met haar kookkunsten te bewonderen op themakanaal 24Kitchen.

Daarnaast is Schmeinck ook een succesvol auteur van kookboeken. In 2001 publiceerde zij Een Mond vol Kunst, dat in 2002 zelfs werd uitgeroepen tot Best Cookbook of the World in de categorie innovatie.

Avontuurlijk
Dat Schmeinck niet terugdeinst voor avonturen blijkt wel uit het door haar bedacht concept CuliAir®, waarmee zij een luchtballon gebruikte als heteluchtoven, om een diner op grote hoogte te bereiden voor twaalf gasten.

U kunt Angéligue Schmeinck boeken als spreker of dagvoorzitter. Als meester-chef blinkt zij niet alleen uit in de keuken, maar ook met haar inspirerende lezingen en workshops. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Angélique Schmeinck boeken

Voor prijzen het inhuren van Angélique Schmeinck kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Angélique Schmeinck, sprekersburo Angélique Schmeinck, boekingen Angélique Schmeinck, boekingskantoor Angélique Schmeinck, prijs Angélique Schmeinck, Angélique Schmeinck boeken, Angélique Schmeinck huren, Angélique Schmeinck inhuren, Angélique Schmeinck kosten