036 848 11 21

Andrea van Pol boeken

Andrea van Pol is een redacteur en programmamaakster die onder andere bekend werd met het programma Vroege Vogels. Ook kunt u Andrea van Pol inhuren als spreker of dagvoorzitter. Van Pol kan met haar lezingen een bijeenkomst verdiepen door haar geestige en scherpe observaties.

Cultuur
Van Pol studeerde Italiaans aan de Universiteit van Amsterdam en begon vervolgens een carrière in de mediawereld. Ze presenteerde in eerste instantie een feministisch nieuwsprogramma op de lokale radio in Amsterdam. Daarnaast presenteerde zij culturele praatprogramma’s in debatcentrum De Balie en deed zij redactiewerk voor IdtV en de AVRO.

Ook was zij presentator bij Talk Radio en was als redacteur actief voor de TROS Nieuwsshow. In 1999 werd zij lid van de redactie van het programma Laat de Leeuw van Paul de Leeuw. Samen met Frènk van der Linden presenteerde zij vervolgens het programma De Schuurshow in de Haarlemse Toneelschuur. Tussen 2003 en 2007 was zij bovendien te zien in een wekelijks kunst- en cultuurprogramma op RTV Noord-Holland.

In 2007 ging Van Pol samen met Menno Bentveld het VARA-programma Vroege Vogels presenteren. Dit deed zij tot 2010. In 2011 was zij vervolgens te zien in een live-uitzending van AVRO’s Kunstuur. Hierin sprak zij over de Zomer Expo van het Gemeentemuseum in Den Haag.

De Slag om Nederland
Sinds 2012 onderzoekt zij, in het programma De Slag om Nederland, samen met Roland Duong en Teun van de Keuken of de Nederlandse burger nog iets te zeggen heeft over zijn land.

Bovendien is Andrea van Pol actief als spreker en dagvoorzitter. Met haar verrassende kijk op dingen is zij een verrijking voor tal van bijeenkomsten. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Andrea van Pol boeken

Voor prijzen het inhuren van Andrea van Pol kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Andrea van Pol, sprekersburo Andrea van Pol, boekingen Andrea van Pol, boekingskantoor Andrea van Pol, prijs Andrea van Pol, Andrea van Pol boeken, Andrea van Pol huren, Andrea van Pol inhuren, Andrea van Pol kosten