036 848 11 21

Ali B boeken

Rapper Ali B heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot entertainer, televisiepersoonlijkheid en theatermaker. Ook kunt u Ali B boeken als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen heeft hij het onder andere over zijn dromen, passie en focus, maar ook over zijn falen. Zijn levensverhaal en ervaringen in de entertainmentwereld koppelt hij aan lessen over persoonlijk ondernemerschap.

Rapper
Ali B raakte al vroeg in de ban van hiphop en gedurende zijn tienerjaren begon hij met het schrijven van zijn eigen raps. De artiest werd bij het grote publiek bekend met hits als Ik ben je zat, Leipe mocro flavour en Ghetto. Het nummer Wat zou je doen? dat hij samen met Marco Borsato maakte, werd zelfs een nummer 1-hit.

Inmiddels is Ali B uitgegroeid tot veel meer dan alleen een rapper. Hij is platenbaas en heeft met SPEX Entertainment zijn eigen managementbedrijf. Ook heeft hij samen met Najib Amhali het productiehuis North Sea Camel opgericht en bovendien is hij niet van de buis te slaan. Zo werd hij voor zijn programma Ali B op volle toeren genomineerd voor een Gouden Televisier-Ring.

Spreker
Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker. Ali B deelde inmiddels het podium met grootheden als Stephen Covey, William McDonough en Deepak Chopra.

In zijn lezingen vertelt Ali B op ontroerende wijze zijn levensverhaal, waarin zijn persoonlijke ontwikkeling naar voren komt. Hij spreekt over zijn dromen en zijn mislukkingen en gaat confronterende uitspraken niet uit de weg. Met een lach en een traan weet hij het publiek te boeien. Voor het bedrijfsleven kan hij daarnaast ook vertellen over de zakelijke kant van zijn carrière als entertainer.

 

Wilt u Ali B boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ali B boeken

Voor prijzen het inhuren van Ali B kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ali B, sprekersburo Ali B, boekingen Ali B, boekingskantoor Ali B, prijs Ali B, Ali B boeken, Ali B huren, Ali B inhuren, Ali B kosten