036 848 11 21

Alexandra van ’t Geloof boeken

Alexandra van ’t Geloof weet alles van persoonlijk leiderschap en traint in deze hoedanigheid managers en professionals. U kunt Alexandra van ’t Geloof bij Sprekersbureau.com boeken voor inspirerende lezingen. Daarnaast is zij ook in te huren als dagvoorzitter.

Opleiding
Van ’t Geloof studeerde aan de Hogere Hotelschool in Den Haag en volgde vervolgens studies aan NIMBAS Graduate School of Management in Bradford en aan de Universiteit van Tilburg.

Na haar studies werkte zij onder andere als International Account Executive Latin America bij hotelketen ITT Sheraton. Ook was zij manager bij Randstad  en masterdocent Persoonlijk Leiderschap aan de Avans Business School.

Tegenwoordig werkt zij als docent Persoonlijk Leiderschap voor de masteropleiding van NCOI. Ook is zij actief voor The Leadership Quest van het Zijlstra instituut. Als docent heeft zij bijgedragen aan de totstandkoming van de module Persoonlijk Leiderschap. Als trainer en coach begeleidt Van ’t Geloof professionals en managers. Zij helpt hen bij het bereiken van hun doelen.

Persoonlijk Leiderschap
Al jarenlang is Van ’t Geloof daarnaast in te huren als spreker over persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. Lezingen en bijeenkomsten van Van ’t Geloof zijn altijd interactief en zitten vol met dialoog.

Wilt u Alexandra van ’t Geloof boeken als spreker? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Alexandra van ’t Geloof boeken

Voor prijzen het inhuren van Alexandra van ’t Geloof kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Alexandra van ’t Geloof, sprekersburo Alexandra van ’t Geloof, boekingen Alexandra van ’t Geloof, boekingskantoor Alexandra van ’t Geloof, prijs Alexandra van ’t Geloof, Alexandra van ’t Geloof boeken, Alexandra van ’t Geloof huren, Alexandra van ’t Geloof inhuren, Alexandra van ’t Geloof kosten