036 848 11 21

Alex Klaasen boeken

Alex Klaasen is een Nederlandse theatermaker, acteur en cabaretier die bekend werd met zijn persiflages in het VARA-programma Kopspijkers en met zijn rol in Gooische Vrouwen. Bij Sprekersbureau.com kunt u Alex Klaasen boeken als spreker of dagvoorzitter. Zijn lezingen zitten vol humor en daarnaast staat Klaasen garant voor sprankelende betogen.

Cameretten
Klaasen studeerde aan de Academie voor Kleinkunst en begon al tijdens zijn opleiding met het spelen in musicals. In 2000 won hij samen met Martine Sandifort het cabaretfestival Cameretten. Met diezelfde collega stond hij vervolgens in de theaters met de voorstelling Volgend jaar lach je d’r om.

Vervolgens speelde Klaasen een bijrol in de musical Jan, Jans en de kinderen. Voor zijn hoofdrol in de door hemzelf bedachte productie Verplichte figuren won hij vervolgens een Johnny Kraaijkamp Musical Award. Het was niet de laatste prijs die Klaasen wist te winnen, want voor zijn rol als Toon Hermans in de musical Toon, won hij een Musical Award. Zijn solovoorstelling Eindelijk Alleen werd bovendien bekroond met de Neerlands Hoop, een aanmoedigingsprijs voor veelbelovende cabaretiers.

Kopspijkers
Bij het grote publiek is Klaasen echter vooral bekend van zijn persiflages van bekende Nederlanders in het televisieprogramma Kopspijkers. Ook was Klaasen te zijn als de stylist van hoofdpersoon Cheryl Morero (Linda de Mol) in de televisieserie Gooische Vrouwen.

Het moge dus duidelijk zijn dat groepen die Alex Klaasen inhuren als spreker of dagvoorzitter iemand ontvangen die vol creativiteit en humor zit. Wilt u Alex Klaasen boeken? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Alex Klaasen boeken

Voor prijzen het inhuren van Alex Klaasen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Alex Klaasen, sprekersburo Alex Klaasen, boekingen Alex Klaasen, boekingskantoor Alex Klaasen, prijs Alex Klaasen, Alex Klaasen boeken, Alex Klaasen huren, Alex Klaasen inhuren, Alex Klaasen kosten