036 848 11 21

Alberto Stegeman boeken

Televisiemaker Alberto Stegeman is vooral bekend als undercoverjournalist, die tal van spraakmakende onthullingen deed. U kunt Alberto Stegeman bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker en dagvoorzitter. Daarnaast is hij ook een uitstekend interviewer en debatleider.

Journalist
Stegeman studeerde aan de School voor de Journalistiek en schreef vervolgens voor het Parool en het ANP. In 1998 richtte hij zijn eigen bedrijf Noordkaap TV Producties op, waarmee hij tal van televisieprogramma’s, van realityshows tot documentaires, produceerde. Zo maakte hij het programma Oerend Hard, waarmee hij dorpsfeesten in Nederland in beeld bracht. Een ander programma van Stegeman, De Regiopolitie, werd in 2000 verkozen tot beste documentaire over seksueel geweld.

Hij werd echter vooral bekend met het programma Undercover in Nederland, waarin hij met de verborgen camera tal van misstanden en misdrijven aan het licht bracht. Daarnaast heeft hij samen met Rob Geus het populaire programma Red mijn vakantie, waarin het duo allerlei problemen van vakantiegangers oplost en daarbij problemen en conflicten niet uit de weg gaat.

Interesse in de wereld
Door zijn journalistieke achtergrond en interesse in de wereld weet Stegeman precies wat er speelt in de samenleving en is onder andere daardoor een interessant spreker. Bovendien is hij tijdens zijn lezingen niet op zijn mondje gevallen.

Wilt u Alberto Stegeman boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Alberto Stegeman boeken

Voor prijzen het inhuren van Alberto Stegeman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Alberto Stegeman, sprekersburo Alberto Stegeman, boekingen Alberto Stegeman, boekingskantoor Alberto Stegeman, prijs Alberto Stegeman, Alberto Stegeman boeken, Alberto Stegeman huren, Alberto Stegeman inhuren, Alberto Stegeman kosten