036 848 11 21

Albert Boswijk boeken

Albert Boswijk is veranderingsdeskundige en organisatieadviseur. Hij begeleidt uitgebreide veranderingsprocessen en innovaties en coacht de directie- en managementteams die deze veranderingen moeten doorvoeren. Bij Sprekersbureau.com kunt u Albert Boswijk boeken als spreker of dagvoorzitter. In zijn lezingen heeft hij het over team- en leiderschapsontwikkeling.  Daarnaast is hij gespecialiseerd in competentie- en performancemanagement. Ook helpt hij bedrijven met het ontwikkelen van een visie of strategie.

Experience Economy
Boswijk studeerde andragologie aan de Universiteit van Amsterdam en legde zich vervolgens toe op het begeleiden van topmanagers. In 2001 richtte hij European Centre for the Experience Economy op. Dit centrum, waar hij directeur van is, was jarenlang verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en werkt tegenwoordig samen met het Roskilde University Centre in Denemarken.

De specialiteit van Boswijk is het begeleiden van grootscheepse veranderingsprocessen binnen bedrijven en organisaties. Hierbij adviseert hij raden van bestuur en directieteams. Zijn doel is om deze teams effectiever leiding te laten geven en te opereren. Als adviseur en coach is Boswijk betrokken geweest bij diverse grote nationale en internationale ondernemingen.

Auteur
Als auteur heeft Boswijk diverse boeken op zijn naam staan. Zo publiceerde hij in 2005 samen met Ed Peelen Een nieuwe kijk op de Experience Economy. In 2011 volgde het boek De Economie van Experiences. Dit werk werd ook in het Engels vertaald. In 2013 werkte hij bovendien mee aan Handbook on the Experience Economy.

Daarnaast heeft hij diverse management development programma’s ontwikkeld. Zo produceerde hij in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam de TUI Academy.

Wilt u Albert Boswijk boeken als spreker of dagvoorzitter? Groepen die een lezing van Boswijk bijwonen leren alles over veranderingsprocessen en performancemanagement. Neem voor meer informatie over Albert Boswijk contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Albert Boswijk boeken

Voor prijzen het inhuren van Albert Boswijk kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Albert Boswijk, sprekersburo Albert Boswijk, boekingen Albert Boswijk, boekingskantoor Albert Boswijk, prijs Albert Boswijk, Albert Boswijk boeken, Albert Boswijk huren, Albert Boswijk inhuren, Albert Boswijk kosten