036 848 11 21

Adrie Dolman MSc boeken

Adrie Dolman is dé Nederlandse expert op het gebied van Business Agillity en Enterprise Adaptability. In deze hoedanigheid kunt u Adrie Dolman boeken als spreker, voor workshops en als dagvoorzitter.

Studie en praktijk
Dolman studeerde Management en Organisatie en haalde zijn masterdiploma. Daarnaast heeft hij meer dan vijfentwintig jaar ervaring praktijkervaring in sales, marketing en innovatie.

Dolman is ervan overtuigd dat marketing niet iets is waar alleen de marketingafdeling zich mee bezig zou moeten houden, maar wat de hele organisatie aan zou moeten gaan. Volgens hem kan ieder bedrijf winst maken, als het maar weet op een slimme manier met de veranderende omgeving mee te kunnen gaan.

Desondanks is financieel gewin geen bepalende drijfveer voor Dolman. Hij wil juist een wezenlijke bijdrage leveren en waarde toevoegen. Met zijn positieve kijk op de wereld wordt hij ook wel omschreven als een stimulerende en grensverleggende vaderfiguur.

Veranderingen
In zijn lezingen vertelt Dolman over Enterprise Adaptability en Busines Agility, volgens hem de belangrijkste marketing-, groei en overlevingsstrategieën voor bedrijven in deze eeuw. Als adviseur kijkt hij wat voor veranderingen een organisatie moet ondergaan.  Ook biedt hij concrete handvatten om deze transformatie in praktijk te brengen en mee te blijven gaan met de veranderende omgeving.

Ook laat hij zien hoe organisaties op strategisch tactische en operationeel gebied sneller kunnen innoveren en implementeren. Daarnaast is hij van mening dat het soms slim kan zijn de beste vindingen van een bedrijf gratis weg te geven.

Wilt u Adrie Dolman boeken als spreker? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Adrie Dolman MSc boeken

Voor prijzen het inhuren van Adrie Dolman MSc kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Adrie Dolman MSc, sprekersburo Adrie Dolman MSc, boekingen Adrie Dolman MSc, boekingskantoor Adrie Dolman MSc, prijs Adrie Dolman MSc, Adrie Dolman MSc boeken, Adrie Dolman MSc huren, Adrie Dolman MSc inhuren, Adrie Dolman MSc kosten