036 848 11 21

Adjiedj Bakas boeken

Drs. Adjiedj Bakas is een van de meest invloedrijke trendwatchers van Nederland en met 200 lezingen per jaar een van de meest gevraagde sprekers van ons land. Bakas is, zelfs in tijden van crisis, altijd positief en ziet altijd kansen. Bij Sprekersbureau.com kunt u Adjiedj Bakas inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Eenzaamheid
Het motto van Bakas luidt: Tegenwind zorgt ervoor dat de vlieger omhoog komt.” Maar ondanks dat hij een rasoptimist is, verliest hij ook de realiteit niet uit het oog. Zo stelt hij in zijn boek De Toekomst van de Liefde dat een kwart van de Nederlanders eenzaam is. Niet voor niets bestempelt hij eenzaamheid als een belangrijk thema voor de toekomst.

Desondanks is Bakas van mening dat geluk maakbaar is en kwestie van verstandige keuzes maken. In zijn opinie krijgen ongelukkige mensen net zoveel kans op geluk als mensen die wel gelukkig zijn, alleen zien zij die kansen niet of weten deze niet te benutten.
In zijn andere boeken,  bijvoorbeeld The Future of Faith, betoogt Bakas dat economische en spirituele trends parallel met elkaar lopen. Dit is een gegeven dat Bakas intrigeert. Daarnaast houdt hij zich bezig met tal van andere zaken die over de toekomst gaan en schreef hier diverse bestsellers over,  die in binnen- en buitenland werden uitgegeven.

Awards
Bakas staat in de top-10 van meest geboekte sprekers van ons land en won al diverse prijzen. Zo werd hij in 2009 uitgeroepen tot Trendwatcher van het jaar. De branchevereniging van marketeers, NIMA, riep hem zelfs uit tot meest invloedrijke trendwatcher onder de Nederlandse marketeers.

 

Wilt u Adjiedj Bakas boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Adjiedj Bakas boeken

Voor prijzen het inhuren van Adjiedj Bakas kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Adjiedj Bakas, sprekersburo Adjiedj Bakas, boekingen Adjiedj Bakas, boekingskantoor Adjiedj Bakas, prijs Adjiedj Bakas, Adjiedj Bakas boeken, Adjiedj Bakas huren, Adjiedj Bakas inhuren, Adjiedj Bakas kosten