036 848 11 21

Ada Kok boeken

Ada Kok is een oud-zwemster die tijdens haar carrière in de jaren zestig tot de wereldtop behoorde op de vlinderslag en goud won op de Olympische Spelen. U kunt Ada Kok boeken als spreker. In haar lezingen vertelt zij over samenwerking, ondernemerschap en het hebben van ambitie.

Vijftienjarige
De carrière van Kok kende een vliegende start toen zij in 1962 als vijftienjarige de Europese titel op de 100 meter vlinderslag pakte. Tevens won zij dat jaar een medaille op de 4×100 meter vlinderslag. In de jaren ‘65 en ’66 werd Kok tevens verkozen tot Sportvrouw van het jaar.

Het hoogtepunt uit haar carrière kwam echter pas op de Olympische Spelen van 1968 in Mexico. Op de 200 meter vlinderslag, een nieuw onderdeel op de Spelen, won Kok in een tijd van 2.24,7 de gouden medaille. Met deze tijd was zij een seconde sneller dan haar concurrente Helga Lindner. Ondanks dat Kok voor de 100 meter vlinderslag niet fit was, werd zij op deze afstand toch nog vierde.

Wereldrecords
Gedurende haar glansrijke carrière zwom Kok maar liefst negen keer een wereldrecord op haar favoriete onderdelen, de 100 en 200 meter vlinderslag.

Wilt u Ada Kok inhuren als spreker? Door haar geschiedenis in de topsport en het bedrijfsleven kan zij als geen ander vertellen over het nastreven van doelen en het hebben van ambitie. Neem voor meer informatie contact op Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ada Kok boeken

Voor prijzen het inhuren van Ada Kok kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ada Kok, sprekersburo Ada Kok, boekingen Ada Kok, boekingskantoor Ada Kok, prijs Ada Kok, Ada Kok boeken, Ada Kok huren, Ada Kok inhuren, Ada Kok kosten