036 848 11 21

Ad Visser boeken

Presentator Ad Visser is bekend van het legendarische televisieprogramma Toppop, waarin de grootste internationale artiesten hun opwachting maakten. Groepen die Ad Visser boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter worden door hem verrast en geprikkeld.

Toppop
Gedurende zijn televisiecarrière was Ad Visser betrokken bij tal van programma’s en werkte hij zowel voor als achter der schermen. In 1970 begon hij met het presenteren van Toppop bij de AVRO. Uiteindelijk was Visser vijftien jaar lang op de televisie te bewonderen met dit programma. In de jaren zeventig bedacht en produceerde hij tevens het succesvolle Zing je moerstaal. Voor zijn werk ontving hij in 1980 een Zilveren Harp en het Zilveren Oog.

Sinds de jaren tachtig was hij vervolgens betrokken bij tal van niet-alledaagse multimediaprojecten. Zo schreef hij een sciencefiction-roman, met een gelijknamig album met door hemzelf gecomponeerde synthesizermuziek.

Projecten
Ook was Visser betrokken bij een presentatie ter introductie van de Mac-computer in Nederland. Andere bijzondere projecten van Visser waren Hi-Tex Heroes, The Talkinghead Experience, The Sensitive Car, Brainsessions en Ad Visser’s Kamasutra Experience. Ook produceerde hij het album Natuurlijk Nederlands.

Tevens is Visser een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Visser, die in 2000 werd uitgeroepen tot presentator van de eeuw, is van vele markten thuis. Wilt u Ad Visser inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ad Visser boeken

Voor prijzen het inhuren van Ad Visser kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ad Visser, sprekersburo Ad Visser, boekingen Ad Visser, boekingskantoor Ad Visser, prijs Ad Visser, Ad Visser boeken, Ad Visser huren, Ad Visser inhuren, Ad Visser kosten