036 848 11 21

Ad Koppejan boeken

Ad Koppejan is een politicus en Tweede Kamerlid die bekend staat als iemand die altijd zijn eigen koers volgt. U kunt Koppejan boeken als spreker. In zijn lezingen gaat hij in op de hedendaagse politiek.

Politicologie
Koppejan studeerde politicologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en werd al tijdens zijn studie politiek actief. Zo was hij persoonlijk medewerker van Tweede Kamerlid Johan de Leeuw (CDA) en fungeerde hij tussen 1988 en 1992 als voorzitter van de jongerenorganisatie van het CDA, het CDJA.

Daarnaast werkte hij als bestuurder van de vervoersbond van vakbond CNV. In 1995 werd hij vervolgens hoofd van de afdeling communicatie van het Havenbedrijf Amsterdam. Deze functie bekleedde hij tot 1999, toen hij twee bedrijven op het gebied van internet en online dienstverlening oprichtte.

Tweede Kamer
In 2006 werd Koppejan Kamerlid. Hij treedt op als woordvoerder visserij- en waterbeleid, administratieve lasten en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Als Kamerlid oogstte hij bekendheid door zich hard te maken voor zijn mening, die soms tegen het fractiestandpunt ingaat. Zo was hij tegen de ontpoldering van de Hedwigepolder en keerde hij zich met enkele prominente partijleden tegen de formatie van een kabinet met gedoogsteun van de PVV.

U kunt politicus Ad Koppejan boeken als spreker. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ad Koppejan boeken

Voor prijzen het inhuren van Ad Koppejan kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ad Koppejan, sprekersburo Ad Koppejan, boekingen Ad Koppejan, boekingskantoor Ad Koppejan, prijs Ad Koppejan, Ad Koppejan boeken, Ad Koppejan huren, Ad Koppejan inhuren, Ad Koppejan kosten