036 848 11 21

Ad Bergsma boeken

Ad Bergsma is psycholoog, schrijver van zeventien boeken en een expert op het gebied van geluk. U kunt Ad Bergsma bij Sprekersbureau.com boeken als spreker. In zijn lezingen vertelt hij alles over positieve psychologie, geluk en de werking van onze hersenen.

Psycholoog
Bergsma studeerde in 1990 af als psycholoog aan de Universiteit Utrecht en specialiseerde zich vervolgens in psychologische onderwerpen als geluk, onze hersenen, psychodiagnostiek en psychotherapie.

In 2011 promoveerde hij vervolgens aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met een proefschrift over geluk. Bergsma is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen.

Als schrijver heeft hij meerdere boeken op zijn naam staan. In 1992 publiceerde hij samen met Korina van Petersen zijn eerste werk: Prisma van de Psychologie. Hierna volgden nog vele andere werken. Zo schreef hij de boeken Gelukkig werken en Succesvol ouder worden. Daarnaast is hij actief als columnist, schrijft hij rapporten en doet hij interviews. Ook werkt hij zo nu en dan als ghostwriter.

Lezingen
Ook is Ad Bergsma beschikbaar voor trainingen, coaching en lezingen. Als spreker gaat hij in op zijn specialisaties. Groepen die Bergsma inhuren als spreker leren alles over onze hersenen, geluk en positieve psychologie.

 

Wilt u Ad Bergsma boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ad Bergsma boeken

Voor prijzen het inhuren van Ad Bergsma kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ad Bergsma, sprekersburo Ad Bergsma, boekingen Ad Bergsma, boekingskantoor Ad Bergsma, prijs Ad Bergsma, Ad Bergsma boeken, Ad Bergsma huren, Ad Bergsma inhuren, Ad Bergsma kosten