036 848 11 21

Aaf Brandt Corstius boeken

Schrijfster en columniste Aaf Brandt Corstius is bekend om haar humoristische kijk op maatschappelijke thema’s die zij in diverse dagbladen en als tafeldame bij De Wereld Draait Door tentoonspreidt. U kunt Aaf Brandt Corstius boeken als spreker en dagvoorzitter. Met veel genoegen geeft zij lezingen en workshops.

Als dochter van schrijver en wetenschapper Hugo Brandt Corstius en als zus van journalist Jelle groeide Aaf op in een gezin waarbij schrijven in een hoog vaandel stond.

Columns
Brandt Corstius werd bekend met de honderden columns die zij schreef voor onder andere de Volkskrant NRC.Next, Margriet, VT Wonen, Onze Taal en Viva. Regelmatig schuift Brandt Corstius aan bij De Wereld Draait door. Ook geeft zij lezingen en speelde zij met Machteld van Gelder in de voorstelling Luxeproblemen. In 2013 was zij bovendien te bewonderen in Wie is de Mol?.

Boeken
Als auteur heeft Brandt Corstius meerdere boeken op haar naam staan. Inspiratie voor haar werk haalt ze vooral uit haar eigen leven. In 2006 debuteerde Brandt Corstius met het boek Het jaar dat ik 30 werd. Verder schreef zij met Machteld van Gelder het Handboek voor de moderne vrouw. In 2008 volgde met Het jaar dat ik (2x) moeder werd het vervolg op haar debuut. Ook schreef Brandt Corstius twee restaurantgidsen. Ook vertaalde zij boeken uit het Engels.

Wilt u Aaf Brandt Corstius inhuren als spreker, dagvoorzitter of een workshop? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Aaf Brandt Corstius boeken

Voor prijzen het inhuren van Aaf Brandt Corstius kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Aaf Brandt Corstius, sprekersburo Aaf Brandt Corstius, boekingen Aaf Brandt Corstius, boekingskantoor Aaf Brandt Corstius, prijs Aaf Brandt Corstius, Aaf Brandt Corstius boeken, Aaf Brandt Corstius huren, Aaf Brandt Corstius inhuren, Aaf Brandt Corstius kosten