036 848 11 21

Aad Ouborg boeken

Aad Ouborg is een succesvolle ondernemer die aan de basis stond van het merk Princess, dat in meer dan 75 landen huishoudelijke artikelen verkoopt. U kunt Aad Oudborg boeken als spreker. Hij wordt geroemd om zijn durf en zijn plezierige manier van werken.

Ouborg Group
Ouborg staat aan het hoofd van de De Ouborg Group, die meerdere ondernemingen op het gebied van sport, entertainment en vastgoed bevat. In 1997 werd de ondernemer uitgeroepen tot Sales Manager van het Jaar en in 2002 kreeg hij de Guts en Glory Award uitgereikt. Daarnaast ontving hij in 2005 de vakjuryprijs tijdens de TM Awards Echie.

Dat Ouborg entertainment hoog in het vaandel heeft staan blijkt uit zijn boek Ondernemen in Entertainen, dat hij in 2011 publiceerde. Het boek biedt een kijkje achter de schermen bij de Ouborg Group. Daarnaast gaat Ouborg in het boek in op zijn drijfveren en legt hij uit wat volgens hem de sleutel tot succes is. Daarnaast bevat het boek persoonlijke verhalen van vrienden, medewerkers, familie en een aantal sterren.

Entertainen
Volgens Ouborg vergt ondernemen een actieve opstelling. Hij gelooft niet in adverteren maar maakt liever zelf het nieuws, door de consument te entertainen en bijzondere bijeenkomsten te organiseren. Daarnaast doet hij zo af en toe iets geks.

Wilt u Aad Ouborg inhuren als spreker of dagvoorzitter? Kijk er niet gek van op als hij tijdens een van zijn lezingen plots de microfoon grijpt om te gaan zingen. Neem voor meer informatie over Aad Ouborg contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Aad Ouborg boeken

Voor prijzen het inhuren van Aad Ouborg kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Aad Ouborg, sprekersburo Aad Ouborg, boekingen Aad Ouborg, boekingskantoor Aad Ouborg, prijs Aad Ouborg, Aad Ouborg boeken, Aad Ouborg huren, Aad Ouborg inhuren, Aad Ouborg kosten