036 848 11 21

Aad de Mos boeken

Aad de Mos is een voormalig voetballer die vooral roem vergaarde als trainer. Zo stond hij aan het roer bij Ajax, ADO Den Haag en won hij de Europacup II met KV Mechelen. ‘Aad Resultaat’ treedt daarnaast veel op als voetbalanalist. U kunt Aad de Mos boeken als spreker. Hij weet als geen ander spelers te motiveren, doelen te stellen en te bereiken.

Voetballer
De Mos speelde in de jeugd van ADO Den Haag onder andere met Lex Schoenmaker en Dick Advocaat. Hij kreeg een contract aangeboden bij de club en in opdracht van trainer Ernst Happel ging hij al tijdens zij actieve carrière de jeugd trainen.

Nadat De Mos zijn carrière als voetballer had afgesloten bij Excelsior ging hij aan de slag bij zijn oude club VV Wilhelmus. Via De Valkeniers en RVC Rijswijk kwam hij uiteindelijk terecht bij Ajax waar hij in eerste instantie de jeugd ging trainen. In 1981 werd hij aangesteld als interim-trainer en het seizoen daarna fungeerde hij als assistent.

In 1982 werd hij hoofdcoach van Ajax. Met de Amsterdamse club veroverde De Mos twee landstitels waarna hij naar België vertrok om trainer van KV Mechelen te worden. Met deze club was hij zeer succesvol en hij won de Europacup II en de UEFA Super Cup. Als trainer van Anderlecht werd hij vervolgens Belgisch kampioen.

De omvangrijke carrière leidde vervolgens nog langs clubs als PSV, Standard Luik, Sporting Gijon, Vitesse en Sparta Rotterdam. Ook trainde hij enige tijd in Japan en de Verenigde Arabische Emiraten.

Anekdotes
U kunt Aad de Mos inhuren als spreker. De lezingen van de ervaren trainer zijn zeer inspirerend en zitten vol met anekdotes uit zijn veelbewogen loopbaan. Wilt u Aad de Mos boeken als spreker? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Aad de Mos boeken

Voor prijzen het inhuren van Aad de Mos kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Aad de Mos, sprekersburo Aad de Mos, boekingen Aad de Mos, boekingskantoor Aad de Mos, prijs Aad de Mos, Aad de Mos boeken, Aad de Mos huren, Aad de Mos inhuren, Aad de Mos kosten