036 848 11 21

Vincent Bijlo boeken

Schrijver en cabaretier Vincent Bijlo werd bekend als winnaar van het Leids Cabaretfestival. Hij heeft met tal van voorstellingen in het theater gestaan en schrijft columns voor grote dagbladen. U kunt Vincent Bijlo inhuren als spreker en dagvoorzitter. Hij schrijft met plezier een op maat gemaakte column of een volledige voorstelling voor een bedrijf of organisatie.

Blind
Bijlo is vanaf zijn geboorte blind en bracht zijn jeugd daarom grotendeels door op het Koninklijk Instituut tot Onderwijs voor Slechtzienden en Blinden in Huizen. Nadat hij zijn vwo-diploma haalde, studeerde hij enkele jaren Nederlands aan de Universiteit van Utrecht.

Ook begon het met succes op te treden als cabaretier en in 1988 won hij zowel de publieks- als de persoonlijkheidsprijs op het Leids Cabaretfestival. Hierop volgden vele succesvolle voorstellingen in het theater.

Daarnaast is hij actief als schrijver en columnist. Zo verzorgt hij driemaal per week een column voor het Algemeen Dagblad en levert hij journalistieke bijdragen voor Trouw en NRC Handelsblad. Ook heeft hij diverse boeken gepubliceerd. Zo verscheen in 1998 de roman Het instituut en schreef hij in 2003 het boek De woordvoerder. Tevens presenteert hij op Radio 1 wekelijks het radiodocumentaire-programma  Hollanddoc-radio.

Bedrijfsleven
Voor het bedrijfsleven schrijft Bijlo in zijn karakteristieke stijl columns en voorstellingen op maat, waarmee de inhoud van lezingen, bijeenkomsten, congressen en seminars nog beter uit de verf komt. Daarbij houdt hij rekening met de thematiek van de bijeenkomst en de filosofie van het bedrijf of de organisatie.

Wilt u Vincent Bijlo inhuren als spreker of dagvoorzitter? Een voorstelling van de cabaretier bevat gegarandeerd de nodige humor, maar biedt tevens stof tot nadenken. Neem voor meer informatie over Vincent Bijlo contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Vincent Bijlo boeken

Voor prijzen het inhuren van Vincent Bijlo kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Vincent Bijlo, sprekersburo Vincent Bijlo, boekingen Vincent Bijlo, boekingskantoor Vincent Bijlo, prijs Vincent Bijlo, Vincent Bijlo boeken, Vincent Bijlo huren, Vincent Bijlo inhuren, Vincent Bijlo kosten