036 848 11 21

Gerard Nijboer boeken

Kilometervreter Gerard Nijboer verbaasde vriend en vijand toen hij tijdens de Olympische Spelen van Moskou een zilveren medaille won op de marathon. Daarnaast werd de marathonloper driemaal Nederlands Kampioen op de 25 kilometer.

Loopadvies
Tegenwoordig kunt u Gerard Nijboer boeken als spreker. In zijn lezingen presentaties en clinics geeft hij loopadviezen. Daarnaast komen thema’s als doorzettingsvermogen, doelen stellen en vitaliteit voorbij.

Nijboer begon zijn loopbaan als verpleger maar al snel nam het hardlopen de overhand. Tijdens de Olympische Spelen van 1980 in Moskou werd hij verrassend tweede. Twee jaar later beleefde hij opnieuw een groot succes toen hij Europees Kampioen werd. Voor deze prestatie werd hij uitgeroepen tot Sportman van het Jaar. Hierna deed hij nog mee aan de Spelen van Los Angeles en Seoel.

Records
Tot op de dag van vandaag staat het Nederlands record op de 25 kilometer op naam van Nijboer. Op dit onderdeel werd hij tevens driemaal Nederlands Kampioen. Ook had hij jarenlang het Nederlands record op de marathon in handen, maar in 2003 verbeterde Kamiel Maasse de toptijd van Nijboer.

Na zijn loopbaan als topsporter werd Nijboer onder andere bondscoach en coördinator wegatletiek van de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU).

Tegenwoordig werkt hij als adviseur loopsport voor de atletiekbond en schrijft hij columns voor diverse loopsportbladen. Met Gerard Nijboer Loopadviezen heeft hij tevens een eigen bedrijf.

Wilt u Gerard Nijboer inhuren als spreker of dagvoorzitter voor uw bijeenkomst? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Gerard Nijboer boeken

Voor prijzen het inhuren van Gerard Nijboer kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Gerard Nijboer, sprekersburo Gerard Nijboer, boekingen Gerard Nijboer, boekingskantoor Gerard Nijboer, prijs Gerard Nijboer, Gerard Nijboer boeken, Gerard Nijboer huren, Gerard Nijboer inhuren, Gerard Nijboer kosten