036 848 11 21

Albert Akkerman boeken

Albert Akkerman beheert als bestuurder bij grote pensioenfondsen de pensioenen voor duizenden Nederlanders. Akkerman staat bekend als een ondernemer en pensioenman in hart en nieren. Bij Sprekersbureau.com kunt u Albert Akkerman boeken als spreker of dagvoorzitter. In zijn prikkelende en inspirerende lezingen gaat hij graag de discussie aan met zijn publiek en legt hij ingewikkelde zaken op een begrijpelijke manier uit.

Pensioenfonds
Akkerman studeerde aan de Universiteit Nyenrode. Tegenwoordig is hij bestuurder bij Pensioenfonds Metaal en Techniek en CEO van SPF Beheer, de organisatie die een vermogen van ongeveer 16 miljard euro beheert voor pensioenfondsen in de openbaar vervoersector. SPF Beheer is een middelgrote speler in de wereld van de pensioenen.

Daarvoor werkte Akkerman voor Ondernemingspensioenfonds SPS, het KLM Pensioenfonds en SFS Rijswijk. Ook werkte hij in het verleden voor Ondernemingspensioenfonds SFS.

Bij zijn collega’s staat Akkerman bekend als een gedreven ondernemer. Hij laat zijn organisaties op een slimme, creatieve, gedisciplineerde en bovenal plezierige manier werken.

Spreker
U kunt Albert Akkerman boeken als spreker, dagvoorzitter, coach en discussieleider. In zijn lezingen heeft hij het over pensioenen, economie, ondernemen en marketing. Naar eigen zeggen heeft hij nergens verstand van, maar overal een mening over. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Albert Akkerman boeken

Voor prijzen het inhuren van Albert Akkerman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Albert Akkerman, sprekersburo Albert Akkerman, boekingen Albert Akkerman, boekingskantoor Albert Akkerman, prijs Albert Akkerman, Albert Akkerman boeken, Albert Akkerman huren, Albert Akkerman inhuren, Albert Akkerman kosten